KDO SMO

SPOZNAJTE GAJA ELEKTRO

Gaja Elektro je podjetje, ki vam ponuja vse vrste elektro inštalacij kot tudi projektiranje. Bogate izkušnje že od leta 2008 nabiramo doma in tujini, ki vam jih nudimo v obliki zanesljivih elektro storitev.

Če iščete zanesljivega izvajalca za napeljavo elektroinštalacij v vašem domu ali poslovnem prostoru potem ste na pravem mestu.

Poglej naše storitve
Podjetje Gaja Elektro
Gaja elektro storitve
CILJI IN VIZIJE

NAŠE POSLANSTVO

V podjetju Gaja Elektro nam je na prvem mestu vaše zadovoljstvo. Zato je naše poslanstvo, da vam ponudimo visoko usposobljenega strokovnjaka na področju elektro storitev, ki je zanesljiv in zaupanja vreden.

Pri poslovanju z nami vam ni treba skrbeti za dolge čakalne roke in pretirane cene. Kot zanesljiv izvajalec vam nudimo tudi garancijo na opravljene storitve.

PREVERI NAŠE PROJEKTE

DRUGI O NAS

Najlepša nagrada za naše dobro opravljeno delo je, ko nas stranke pohvalijo in nam priznajo, da so izredno zadovoljne z našim delom.

Dela so bila opravljena strokovno in kot smo se dogovorili. Priporočam tudi zaradi korektnega odnosa, zanesljivost in proaktivnost pri iskanju rešitev.

Nina H.

Strokovno svetovanje, inteligenten pristop, vrhunski materiali, natančna izvedba, posluh za želje in zahtevne stranke. To je ekipa Gaja Elektro!

Andrej V.

S storitvijo sem zelo zadovoljen, saj je opravljena strokovno s poenostavljenimi rešitvami in ugodno ceno. Končno nekdo, ki ve kaj dela in povrh vsega ni “zlatar”.

Gregor P.

Zelo sem zadovoljen z opravljenimi deli, hiter odziv, delo je bilo kvalitetno opravljeno v dogovorjenem času, za zmerno ceno. Mojster je strokovnjak in zna svetovati.

Dejan D.

Zelo sem zadovoljen s storitvijo, ker je zelo natančen in profesionalen pri svojem delu.

Martin J.

Storitev je bila opravljena kvalitetno in ni manjkalo predlogov za izboljšanje inštalacij. Narejeno zelo kvalitetno z uporabo sodobnih materialov.

Slavko L.

S storitvami podjetja Gaja Elektro smo zelo zadovoljni. Montaža gospodinjskih aparatov je bila opravljena hitro in ugodno. Priporočamo vsem.

Jaka G.

Proporočam! Hitra inštalacija elektro napeljav v hiši. Veliko dobrih predlogov in fleksibilnosti iz njihove strani.

Marko M.

Odlično opravljeno delo, ogromno predlogov pred izdelavo, moderni dizajni, natančnost, poštenost in korekten odnos. Svetujem vsakomur.

Mitja K.

Tukaj smo, da vam pomagamo realizirati vaš projekt.

Imate vprašanja ali pa potrebujete svetovanje? Z veseljem vam bomo pomagali realizirati vaš projekt! 🙂

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE 040 607 460