Hitra in ugodna montaža klime različnih proizvajalcev

Ustvarite si prijetno bivanje v vseh letnih časih z montažo klimatske naprave! Naša strokovna ekipa vam zagotavlja hitro in kakovostno montažo, ki bo prilagojena vašim potrebam. Ne prenašajte več vročine ali mraza, temveč si zagotovite udobje v vašem domu ali pisarni. Kontaktirajte nas že danes in poskrbeli bomo za vaše udobje v vseh letnih časih!

ZAČNIMO VAŠ PROJEKT BERI DALJE
Montaža klime Gaja elektro
Vzdrževanje klimatskih naprav
Ogrevanje s klimatsko napravo
Montaža klime Gaja Elektro

Profesionalna montaža klime z garancijo zadovoljstva

Zaupajte nam montažo klime in zagotovili vam bomo, da bo vaša klimatska naprava pravilno nameščena in delovala učinkovito. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da bo klima pravilno nameščena, priklopljena na električno omrežje in ustrezno napolnjena s hladilnim sredstvom.

Zakaj izbrati Gaja Elektro za montažo klimatske naprave:

  • Hitra in ugodna montaža klime na vseh objektih
  • Montaža klime različnih blagovnih znamk
  • Garancija ostane nedotaknjena
  • Reden servis klimatskih naprav
Rezerviraj brezplačen ogled

Nudimo vam tudi reden servis klimatske naprave

Če želite ohraniti udobje in kakovost zraka v vašem domu ali pisarni, potem je redno vzdrževanje vaših klimatskih naprav ključnega pomena. Pri nas vam nudimo hitro, učinkovito in zanesljivo storitev, ki bo ohranila vaše klimatske naprave v vrhunskem stanju. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov bo poskrbela, da bodo vaše naprave delovale brezhibno in brez motečega hrupa.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE 040 607 460
Servis klimatske naprave različnih proizvajalcev

O podjetju Gaja Elektro

Podjetje Gaja elektro, se že več kot 10 let ukvarja s profesionalno montažo klimatskih naprav. Z našimi izkušnjami in strokovnostjo smo postali eden izmed vodilnih podnudnikov na tem področju. Vemo, da je montaža klime ključnega pomena za njeno učinkovitost, zato se s strankami sodelujemo v vseh fazah montaže, od svetovanja in izbire primerne klime, do same montaže in testiranja delovanja. Naši strokovnjaki so izkušeni in usposobljeni na področju montaže klimatskih naprav ter nudijo vrhunski servis in vzdrževanje, ki zagotavljata dolgotrajno in zanesljivo delovanje naprave. Če iščete strokovnjake na področju montaže klimatskih naprav, smo mi prava izbira. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri in montaži klime, da boste uživali v udobnem bivalnem ali delovnem okolju.

Več o podjetju gaja elektro
Klima z montažo Gaja Elektro

Brezplačno svetovanje na domu

Kupovanje klimatske naprave je lahko velik zalogaj, zato priporočamo nasvet strokovnjaka. Napačna izbira ali namestitev lahko izniči prednosti in prinese dodatne stroške. Za pravilno izbiro in namestitev lahko izpolnite obrazec za brezplačno svetovanje na domu. Naši strokovnjaki bodo prisluhnili vašim potrebam in vam svetovali o najboljši možnosti. Po ogledu boste prejeli ponudbo, ki bo prilagojena vašim potrebam, saj bomo upoštevali vse informacije.

Rezerviraj brezplačen ogled

Zakaj gaja elektro?

Enostavno. Vse, kar potrebujete na enem mestu.

Od začetka do konca projekta, tu smo z vami vsak korak na poti do realizacije.

POGOSTA VPRAŠANJA

Odgovori na najbolj pogosta vprašanja za klimatske naprave z montažo.

Kolikšna je cena montaže klime?

Cena montaže klimatske naprave je odvisna od več dejavnikov, kot so tip in velikost klimatske naprave, zahtevnost montaže ter potrebni dodatni materiali in storitve. Cene se lahko razlikujejo glede na regijo in druge dejavnike. Cene montaže klimatskih naprav se načeloma gibljejo med 200€ in 350€.

Če vas zanima montaža klime je najbolje, da nas kontaktirate direktno preko telefona oziroma spletnega obrazca, tako vam bomo na podlagi vaših zahtev in specifikacij pripravili individualno ponudbo ter vam podali natančne informacije o ceni storitve.

Vsekakor pa je pomembno, da pri izbiri ponudnika ne gledate le na ceno, temveč tudi na kakovost in zanesljivost storitev, saj vam lahko slaba montaža klimatske naprave povzroči veliko nevšečnosti in stroškov v prihodnosti.

Ali nudite garancijo na montažo klime?

Seveda. Prepričani smo, da bi moral vsak profesionalni izvajalec, ki zaupa v kakovost svojih storitev nuditi garancijo za svoje delo. Za elektroinštalacije in storitve kot so montaža klime, ki jih v celoti izvedemo mi, nudimo tudi garancijo na opravljeno delo.

Ali lahko klimatska naprava poveča vlažnost zraka v prostoru?

Nekatere klimatske naprave lahko dodajo vlago v zrak v prostoru, vendar je ta funkcija običajno na voljo le na nekaterih modelih in ni primerna za vse prostore.

Kako dolgo traja življenjska doba klimatske naprave?

Trajanje življenjske dobe klimatske naprave je odvisno od več dejavnikov, kot so kakovost proizvajalca, redno vzdrževanje in uporaba. Večina proizvajalcev klimatskih naprav navaja, da njihovi izdelki zdržijo približno 10-15 let, če so redno vzdrževani in uporabljani v skladu z navodili proizvajalca.

Vendar pa je treba opozoriti, da se lahko življenjska doba klimatske naprave zmanjša, če je izpostavljena težkim delovnim pogojem ali če se uporablja nepravilno. Na primer, če se klimatska naprava uporablja pri zelo nizkih ali zelo visokih temperaturah, lahko to povzroči obrabo in okvare na dolgi rok.

Redno vzdrževanje in čiščenje klimatske naprave lahko tudi podaljšata njeno življenjsko dobo. Na primer, redno čiščenje filtrov zraka lahko prepreči zamašitev in poveča učinkovitost delovanja klimatske naprave. Prav tako je priporočljivo, da klimatsko napravo vsaj enkrat letno pregleda strokovnjak za klimatske naprave, ki lahko zazna morebitne težave in izvede potrebna popravila.

Kako pogosto je treba vzdrževati klimatsko napravo?

Klimatsko napravo je treba redno vzdrževati, običajno enkrat letno. Med vzdrževanjem se očisti filter, preverijo se električne komponente in preveri se učinkovitost klimatske naprave.

Ali je treba pred montažo klimatske naprave narediti posebno pripravo?

Pred montažo klimatske naprave je treba zagotoviti primerno mesto za zunanjo enoto ter preveriti, ali je električna napeljava primerna za klimatsko napravo.

Ali je montaža klime draga?

Cena montaže klimatske naprave je odvisna od vrste klimatske naprave in obsega dela. Vendar pa se običajno izplača, saj lahko klimatska naprava prihrani veliko denarja pri stroških hlajenja in ogrevanja.

Ali lahko sami namestim klimatsko napravo?

Čeprav je mogoče samostojno namestiti klimatsko napravo, je priporočljivo, da se montaže lotijo strokovnjaki, ki imajo potrebno znanje in izkušnje. Nepravilno nameščena klimatska naprava lahko povzroči težave, kot so slaba učinkovitost, puščanje hladilnega plina in drugi tehnični problemi.

Kako dolgo traja, da klimatska naprava doseže optimalno temperaturo?

Čas, potreben za dosego optimalne temperature, je odvisen od velikosti prostora, vrste klimatske naprave in zunanje temperature. Običajno pa traja od nekaj minut do pol ure.

Kako se lahko izognemo uhajanju hladilnega plina iz klimatske naprave?

Redno vzdrževanje klimatske naprave, vključno s preverjanjem tesnosti cevi, lahko pomaga preprečiti uhajanje hladilnega plina.

Ali je treba klimatsko napravo redno čistiti?

Da, klimatsko napravo je treba redno čistiti, saj se v filter klimatske naprave nabira prah in umazanija, kar lahko zmanjša učinkovitost klimatske naprave. Čiščenje filtra je preprost postopek, ki ga lahko opravite sami.

Ali se klimatska naprava lahko uporablja za ogrevanje prostorov?

Da, klimatska naprava lahko služi tudi za ogrevanje prostorov. Čeprav so klimatske naprave bolj znane po svoji sposobnosti hlajenja zraka, mnoge sodobne klimatske naprave so opremljene tudi z ogrevalnimi funkcijami, ki lahko ogrevajo prostor.

Klimatske naprave, ki imajo to funkcijo, so znane kot toplotne črpalke, ki lahko delujejo tako, da v prostor dovajajo toploto iz zraka, tal ali vode. Vzamejo hladnejši zrak ali tekočino iz zunanjega okolja in ga pretvorijo v toploto, ki se lahko uporablja za ogrevanje prostora. V nekaterih primerih so te toplotne črpalke tako učinkovite, da lahko porabijo manj energije kot druge tradicionalne ogrevalne metode, kot so na primer električni grelci.

Ali je potrebno preurediti notranjost prostora za montažo klimatske naprave?

Običajno ni potrebno preurediti notranjosti prostora za montažo klimatske naprave, saj se notranja enota običajno namesti na steno ali strop in zavzame zelo malo prostora. Montaža klime je čist in hiter postopek, zato ste lahko brez skrbi.

Ali lahko klimatska naprava izboljša kakovost zraka v notranjosti?

Da, nekatere klimatske naprave so opremljene s filtri, ki lahko ujamejo drobne delce, kot so prah, cvetni prah, bakterije in virusi, ter tako izboljšajo kakovost zraka v notranjosti.

Ali je montaža klimatske naprave glasna?

Montaža klime običajno vključuje nekaj hrupa, vendar pa glasnost montaže lahko precej variira glede na različne dejavnike. Na splošno lahko pričakujemo nekaj hrupa med montažo klimatske naprave, saj običajno vključuje nameščanje notranje in zunanje enote, vrtanje lukenj v steno, polaganje cevi ter druga dela, ki lahko ustvarjajo hrup.

Kako dolgo traja montaža klimatske naprave?

Trajanje montaže klimatske naprave je odvisno od več dejavnikov, kot so tip in velikost klimatske naprave, zahtevnost montaže ter stanje in pripravljenost prostora za montažo.

Običajno pa montaža klimatske naprave traja od nekaj ur do enega dneva, odvisno od zahtevnosti in obsega dela. V primeru, da je potrebno izvesti tudi dodatne pripravljalna ali zaključna dela, kot je na primer namestitev dodatne električne napeljave ali izvedba stenskih odprtin, lahko montaža traja nekoliko dlje.

Priporočljivo je, da se pred montažo klimatske vse dogovori oziroma opravi ogled na objektu. Tako vam bomo podali natančne informacije o trajanju montaže glede na vaše specifične zahteve in pogoje.

Ali lahko klimatska naprava povzroči alergijske reakcije?

Če se filter klimatske naprave ne očisti redno, lahko v njem ostanejo delci, ki lahko sprožijo alergijske reakcije. Zato je pomembno, da se filter redno čisti ali zamenjuje in da se uporablja klimatska naprava z ustreznim filtrirnim sistemom.

Ali lahko klimatska naprava porabi veliko električne energije?

Klimatske naprave porabijo električno energijo za delovanje, vendar je poraba odvisna od modela klimatske naprave in njene učinkovitosti. Če želite zmanjšati porabo energije, izberite klimatsko napravo z visoko energijsko učinkovitostjo in uporabljajte jo zmerno.

Ali se lahko klimatska naprava upravlja prek pametnega telefona?

Da, nekatere klimatske naprave imajo funkcijo, ki omogoča upravljanje prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika. To omogoča nadzor nad klimatsko napravo na daljavo.

Ali nudite brezplačen ogled in svetovanje?

Seveda. Vsaka resna stranka je deležna brezplačnega ogleda in svetovanja naših monterjev. Vaš objekt si bomo podrobno ogledali, naredili meritve in vam nato pripravili ponudbo. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za termin.

DRUGI O NAS

Najlepša nagrada za naše dobro opravljeno delo je, ko nas stranke pohvalijo in nam priznajo, da so izredno zadovoljne z našim delom.

Zelo sem zadovoljen z g. Aleksandrom, saj je vsa dela v stanovanju opravil hitro in profesionalno. Priporočam!

Duško P.

S storitvijo sem zelo zadovoljen, saj je opravljena strokovno s poenostavljenimi rešitvami in pošteno ceno. Končno nekdo, ki ve kaj dela in povrh vsega ni “zlatar”.

Marko R.

Gospod je bil zelo natančen natančen in profesionalen pri svojem delu. Zelo sem zadovoljen in priporočam naprej.

Sašo J.

Opravljena dela so bila narejena tako kot smo se dogovorili. Priporočam tudi zaradi korektnega odnosa, zanesljivosti in proaktivnosti pri iskanju rešitev.

Katarina S.

Inteligenten pristop, odlično svetovanje, vrhunski materiali, posluh za želje stranke to je pravi izvajalec. Priporočam!

Peter K.

Dela so bila opravljena profesionalno in ni manjkalo predlogov za izboljšanje elektroinštalacij. Narejeno kvalitetno z uporabo sodobnih materialov.

Goran L.

S storitvami podjetja Gaja Elektro smo zelo zadovoljni. Montaža gospodinjskih aparatov je bila opravljena hitro in ugodno. Priporočamo vsem.

Jaka G.

Proporočam! Hitra inštalacija elektro napeljav v hiši. Veliko dobrih predlogov in fleksibilnosti iz njihove strani.

David M.

Odlično opravljeno delo, ogromno predlogov pred izdelavo, moderni dizajni, natančnost, poštenost in korekten odnos. Svetujem vsakomur.

Mitja K.

Tukaj smo, da vam pomagamo realizirati vaš projekt.

Imate vprašanja ali pa potrebujete svetovanje? Z veseljem vam bomo pomagali realizirati vaš projekt! 🙂

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE