Suhomontažna dela so hiter in ugoden način prenove

Suhomontažna dela so izredno pametna odločitev, če se odločate za prenovo stanovanja, poslovnih prostorov ali pa načrtujete novogradnjo. Gre za hiter, čist in ugoden način realizacije projekta.

Kontaktiraj nas BERI DALJE
Suhomontažna dela knauf plošče
Polaganje knaufa suhomontaža
Knauf montaža Gaja Elektro
Knauf montaža
Montaža gips plošč gaja elektro

Zakaj so suhomontažna dela pametna odločitev?

Suhomontažna dela omogočajo izredno hiter in ugoden način do kakovostne prenove v vašem prostoru. Suhomontažna dela spadajo pod zaključna dela in zajemajo različne storitve kot so spuščanje stropa, izdelavo predelnih sten, različne adaptacije ipd. 

Največja prednost je v tem, da je postopek suhomontaže izredno hiter in omogoča uporabo okolju prijaznih materialov, ki so cenovno ugodni.

Zakaj izbrati suhomontažna dela:

 • Hiter in čist način gradnje
 • Suhomontažna dela so cenejša
 • Omogočajo kreativne rešitve
POŠLJITE POVPRAŠEVANJE 040 607 460

Zaupajte suhomontažna dela izkušenemu mojstru

Iščete dobrega knaufarja za montažo knauf gips plošč? Imamo več kot 15 let izkušenj s suhomontažnimi deli kot so: izdelava knauf stropa in stene, gips predelne stene, oblaganje stene s knaufom, zapiranje mansarde s knauf, oblaganje podstrešja, elektroinštlacije itd.

Le kdo si ne želi hitre, enostavne in vsestranske rešitve, ko pomisli na preureditev svojega doma ali poslovnega prostora?

Suhomontažna dela so odlična izbira za vse, ki poleg prej naštetih lastnosti želijo novo konstrukcijo narediti tudi stroškovno ugodno.

Knauf profili Gaja Elektro
Suhomontažna dela Gaja Elektro

Seznam storitev, ki vam jih nudimo

 • Montaža knaufa oziroma polaganje mavčnih plošč
 • Gradnja novih ali obnova obstoječih bivalnih/poslovnih prostorov
 • Spuščanje stropa z mavčnimi ploščami, adaptacije mansard in podstrešij
 • Vgradnja elektroinštalacij, razsvetljave, stropne nape
 • Priprava površine, kitanje in bandažiranje knaufa
 • Knauf ali ytong predelne stene in stenske obloge
 • Zidanje s siporeksom (znotraj in zunaj)
 • Slikopleskarska dela (izravnava sten oziroma kitanje, brušenje in barvanje)
POŠLJITE POVPRAŠEVANJE 040 607 460

Zakaj gaja elektro?

Enostavno. Vse, kar potrebujete na enem mestu.

Od začetka do konca projekta, tu smo z vami vsak korak na poti do realizacije.

POGOSTA VPRAŠANJA

Odgovori na najbolj pogosta vprašanja povezana s suhomontažnimi deli.

Ali moram biti prisoten v času izvajanja suhomontažnih del?

Zaželeno je, da ste vsaj prvih nekaj ur na voljo, da se uskladimo glede podrobnosti. Odločite se tako, da je vam lažje. Od vas kasneje potrebujemo samo telefonsko številko na kateri ste dosegljivi v kolikor se pojavijo vprašanja.

Koliko časa se izvajajo suhomontažna dela?

Naše elektro storitve so opravljene strokovno in hitro, vendar naših strank ne želimo zavajati z neizvedljivimi obljubami kot to počjeno drugi izvajalci, samo zato, da bi se stranke odločile za njihove storitve.

Resnica je sledeča. Noben izvajalec ne more točno določiti natančen čas izvedbe, dokler si ne ogleda objekt in posvetuje s stranko. Čas suhomontažnih del je odvisen od obsega dela in drugih situacij. Kontaktiraje nas za termin ogleda in podali vam bomo vse informacije, ki jih potrebujete.

Ali suhomontažna dela vključujejo garancijo?

Seveda. Prepričani smo, da bi moral vsak profesionalni izvajalec, ki zaupa v kakovost svojih storitev nuditi garancijo na svoje delo. Za storitve, ki jih v celoti izvedemo nudimo večletno garancijo.

Ali svoje storitve ponujate na področju celotne Slovenije?

Naši mojstri opravljajo svoje delo po celotni Sloveniji. Elektro inštalacije in ostala elektro dela opravljamo tudi na avstrijskem in nemškem trgu. Za seboj imamo veliko izkušenj s profesionalnim pristopom do elektro storitev in suhomontaže iz tujine.

Koliko stanejo suhomontažna dela?

Cena suhomontažnih del je odvisna od vaših želja, uporabljenega gradbenega materiala, obsega dela in ostalih dejavnikov, ki jih ni mogoče oceniti pred ogledom objekta. Če želite natančno ponudbo, sad kontaktirajte za brezplačen ogled. Po ogledu in posvetovanju vam bomo poslali neobvezujočo ponudbo.

Povprečne cene suhomontažnih del so od 18 – 26€ (knauf), vendar je za točno oceno potrebno opraviti brezplačen ogled na objektu.

Ali nudite brezplačen ogled in svetovanje?

Seveda. Vsaka resna stranka je deležna brezplačnega ogleda in svetovanja naših mojstrev. Vaš objekt si bomo podrobno ogledali, naredili meritve in vam nato pripravili ponudbo. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za termin.

Kaj moram storiti preden vas kontaktiram za suhomontažna dela?

Najboljši način, da se pripravite na ogled je, da že imate predstavo, kaj si želite. S tem bomo delo opravili po hitrem postopku in se izognili nesporazumom. Brez skrbi, naši mojstri vam bodo svetovali in našli rešitve za vašo situacijo. Kontaktirajte nas za ogled.

Kaj se zgodi z odpadnim materialom po zaključenem delu?

Na kratko, za seboj vse pospravimo in očistimo. Celoten čas izvajanja suhomontažnih del bomo pazili na vaš dom ali poslovni objekt in zaščitili celotno območje dela, da se preprečijo poškodbe.

DRUGI O NAS

Najlepša nagrada za naše dobro opravljeno delo je, ko nas stranke pohvalijo in nam priznajo, da so izredno zadovoljne z našim delom.

Zelo sem zadovoljen z g. Aleksandrom, saj je vsa dela v stanovanju opravil hitro in profesionalno. Priporočam!

Duško P.

S storitvijo sem zelo zadovoljen, saj je opravljena strokovno s poenostavljenimi rešitvami in pošteno ceno. Končno nekdo, ki ve kaj dela in povrh vsega ni “zlatar”.

Marko R.

Gospod je bil zelo natančen natančen in profesionalen pri svojem delu. Zelo sem zadovoljen in priporočam naprej.

Sašo J.

Opravljena dela so bila narejena tako kot smo se dogovorili. Priporočam tudi zaradi korektnega odnosa, zanesljivosti in proaktivnosti pri iskanju rešitev.

Katarina S.

Inteligenten pristop, odlično svetovanje, vrhunski materiali, posluh za želje stranke to je pravi izvajalec. Priporočam!

Peter K.

Dela so bila opravljena profesionalno in ni manjkalo predlogov za izboljšanje elektroinštalacij. Narejeno kvalitetno z uporabo sodobnih materialov.

Goran L.

S storitvami podjetja Gaja Elektro smo zelo zadovoljni. Montaža gospodinjskih aparatov je bila opravljena hitro in ugodno. Priporočamo vsem.

Jaka G.

Proporočam! Hitra inštalacija elektro napeljav v hiši. Veliko dobrih predlogov in fleksibilnosti iz njihove strani.

David M.

Odlično opravljeno delo, ogromno predlogov pred izdelavo, moderni dizajni, natančnost, poštenost in korekten odnos. Svetujem vsakomur.

Mitja K.

Tukaj smo, da vam pomagamo realizirati vaš projekt.

Imate vprašanja ali pa potrebujete svetovanje? Z veseljem vam bomo pomagali realizirati vaš projekt! 🙂

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE 040 607 460