Zanesljive elektroinštalacije vseh vrst

Svojim strankam nudimo brezhibne, varne in sodobne elektroinštalacije vseh vrst. Naši elektroinštalaterji opravijo delo hitro in po ugodni ceni.

ZAČNIMO VAŠ PROJEKT BERI DALJE
Razsvetljava v trgovskem centru
Elektroinštalacije Gaja Elektro
Priprava inštalacij pred tlakom
Nizkonapetnostna razdelilna omara
Elektro inštalacije v hiši Klasična inštalacija zidane stene
Napeljava elektrike
Elektroinštalacije Gaja Elektro

Zaupajte svoje elektroinštalacije izkušenemu izvajalcu

Elektroinštalacije je področje s katerim se srečamo skoraj povsod, kjer imamo opravka z električno energijo. Je eno od tistih del, ki ga ne smemo opravljati v lastni režiji v kolikor nismo strokovno usposobljeni.

Podjetje Gaja Elektro ima 15 let izkušenj z električnimi napeljavami vse od hiš in stanovanjskih objektov do poslovnih prostorov in industrijskih objektov. Bogate izkušnje in napredne tehnike smo pridobili z delom v 3 različnih državah, ki vam jih danes nudimo v obliki kakovostnih storitev po ugodni ceni.

REZERVIRAJ BREZPLAČEN OGLED

Elektroinštalacije in ostale električne storitve

Primarna dejavnost našega podjetja je izvajanje električnih inštalacij na vseh vrstah objektov. Elektroinštalacije vam izvedemo glede na vaše želje, pri čemer vam z veseljem pomagamo z našimi nasveti. Inštalacije vam lahko izvedemo delno ali “od začetka do konca”.

Pošljite povpraševanje
Gaja Elektro inštalacije

ELEKTRO STORITVE

Poleg zanesljivih elektroinštalacij vam nudimo tudi ostale elektro storitve:

 • popravilo elektronskih in električnih naprav
 • obnova električnih inštalacij
 • menjava in postavitev elektro omarice
 • elektro servis
 • montaža vseh vrst razsvetljav
 • menjava stikal, vtičnic in luči
 • popravila na električnih inštalacijah
 • elektro meritve
 • elektro vzdrževanja
 • IR paneli
 • montaža klime
 • projektna dokumentacija
 • suhomontažna dela
Pametne inštalacije Gaja Elektro

Naj pametna hiša postane vaš najboljši prijatelj

Če si v vašem domu želite več varnosti, udobnosti, varčevanja in komunikacije, potem so pametne inštalacije za vas. Pametna hiša je hiša v kateri so nameščene pametne inštalacije s katerimi lastnik lahko enostavno upravlja in nadzoruje svojo hišo.

Poskrbite za poenostavljen vsakdanjik s pametnimi inštalacijami v svojem domu.

Več o pametnih inštalacijah

Zakaj gaja elektro?

Enostavno. Vse, kar potrebujete na enem mestu.

Od začetka do konca projekta, tu smo z vami vsak korak na poti do realizacije.

POGOSTA VPRAŠANJA

Odgovori na najbolj pogosta vprašanja povezana z elektroinštalacijami.

Ali moram biti prisoten, ko opravljate elektroinštalacije?

Zaželeno je, da ste vsaj prvih nekaj ur na voljo, da se uskladimo glede podrobnosti. Odločite se tako, da je vam lažje. Od vas kasneje potrebujemo samo telefonsko številko na kateri ste dosegljivi v kolikor se pojavijo vprašanja.

Koliko časa trajajo dela elektro inštalacij na objektu?

Naše elektro storitve so opravljene strokovno in hitro, vendar naših strank ne želimo zavajati z neizvedljivimi obljubami kot to počjeno drugi izvajalci, samo zato, da bi se stranke odločile za njihove storitve.

Resnica je sledeča. Noben izvajalec ne more točno določiti natančen čas izvedbe elektroištalacij, dokler si ne ogleda objekt in posvetuje s stranko. Čas elektro del ne odvisem od obsega dela in drugih situacij. Kontaktiraje nas za termin ogleda in podali vam bomo vse informacije, ki jih potrebujete.

Ali nudite garancijo na elektroinštalacije?

Seveda. Prepričani smo, da bi moral vsak profesionalni elektroinštalater, ki zaupa v kakovost svojih storitev nuditi garancijo na svoje delo. Za elektro inštalacije, ki jih v celoti izvedemo nudimo večletno garancijo.

Ali vaše elektro podjetje opravlja dejavnost po celotni Sloveniji?

Naši električarji opravljajo svoje delo po celotni Sloveniji. Elektro inštalacije in ostala elektro dela opravljamo tudi na avstrijskem in nemškem trgu. Za seboj imamo veliko izkušenj s profesionalnim pristopom do elektro storitev iz tujine.

Informativne cene elektroinštalacij?

V naših dolgoletnih izkušnjah smo ugotovili, da imajo stranke rade natančno ceno glede na njihovo težavo. Večina telefonskih in elektronskih ponudb se lahko spremeni, ko električar vidi delo. Mislimo, da to ni pošteno do vas, zato vam priporočamo, da nas kotaktirate za brezplačen ogled. Po ogledu boste dobili točno ponudbo preden se prične z delom.

Višina urne postavke je med 15€ – 22€, odvisno od storitve.

Kolikšna je cena elektroinštalcije v hiši?

Cena elektroinštalacij je odvisna od različnih dejavnikov, ki jih lahko najbolj natančno ocenimo po brezplačnem ogledu. Povprečna cena grobe elektroinštalacije je od 40 – 60€ / m2. V ceno je vključen material inštalacijske cevi, doze, kabli, žice kot tudi groba dela kot so štemanje, globljenje, razbijanje in gipsanje.

Koliko stane adaptacija električne inštalacije, menjave varovalk, vtičnic, stikal ipd.?

Cena adaptacije električne inštalacije je odvisna od obsega v katerem se adaptacija izvaja, torej je za oceno potreben brezplačen ogled. Po ogledu se uredi ocena stroška. Povprečna cena menjave stikal in vtičnic je 7€ / kos brez materiala, svetila od 15€ – 30€, odvisno od zahtevnosti dela.

Kolikšna je cena priklopa električnih naprav?

Cena priklopa električnih naprav je od 35€ do 50€, odvisno od naprave. V ceni ni vključen material. Pomembno je tudi vedeti, da mora priklop naprave opraviti strokovno usposobljen strokovnjak, ki ima zakonsko podlago za opravljanje omenjene storitve in zavarovanje odgovornosti. V primeru, da to opravlja oseba brez zgoraj omenjenih kvalifikacij, ostanete brez garancije na vaši napravi.

Kako delimo elektrčne inštalacije?

Glede na izvedbo elektroinštalacje delimo v naslednje skupine:

 • elektroinštalacije pod ometom in v ometu: inštalacije, ki se izdelamo že ob gradnji objekta, še preden se izdela zaključni omet;
 • elektroinštalacije nad ometom: vgrajujejo se predvsem v vlažne prostore, kjer mora biti električna inštalacija napeljana s plastičnimi vodniki na ustrenih skobah;
 • elektroinštalacije v votlih stenah: delimo jih na gorljive in negorljive, od vrste inštalacije pa je odvisna tudi vrsta materiala, ki ga uporabimo za izvedbo električne inštalacije. Sistem je primeren za suhomontažno gradnjo;
 • elektroinštalacije v betonu: se nameščajo že v začetnih fazah gradnje objekta;
 • inštalacijski kanali: niso uporabljivi za sanovanjske prostore, pogosto se uporabljajo v industrijski gradnji;
 • elektroinštalacije z neizoliranimi vodniki: uporabljajo se v stanovanjskih objektih zgolj za nizkonapetnostne sisteme kot npr. halogenke svetilke in pobobne naprave.
Cena popravila električnih in elektronskih naprav?

Popravila električnih in elektronskih naprav:

 • diagnostika 30€
 • servisna ura (servisna ura intervencije)
  • urna postavka (mojster) 22€/h od 7.00 – 17.00
  • po 17.00 uri je urna postavka višja za 35%
  • od 22.00 do 7.00 je urna postavka višja za 80%
  • sobota, nedelja in prazniki od 7.00 – 24.00 je urna postavka višja za 100%

Pomožni delavec urna postavka

 • 18€/h od 7.00 – 17.00
 • po 17.00 uri je urna postavka višja za 35%
 • od 22.00 do 7.00 je urna postavka višja za 80%
 • sobota, nedelja in prazniki od 7.00 – 24.00 je urna postavka višja za 100%

Potni stroški in ura vožnje

 • ura vožnje 15€/h od 7.00 – 17.00
 • po 17 uri je urna postavka višja za 35%
 • od 22.00 do 7.00 je urna postavka višja za 80%
 • sobota, nedelja in prazniki od 7.00 – 24.00 je urna postavka višja za 100%
 • kilometrina 30% od cene goriva (dizel-bencin)
Ali nudite brezplačen ogled in svetovanje?

Seveda. Vsaka resna stranka je deležna brezplačnega ogleda in svetovanja naših električarjev. Vaš objekt si bomo podrobno ogledali, naredili meritve in vam nato pripravili ponudbo. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za termin.

Kako izgleda potek dela elektro inštalacij?

Glede postopka dela smo izredno prilagodljivi. Za lažjo predstavo potek dela izgleda nekako tako:

 1. Po povpraševanju, se dogovorimo za termin ogleda objekta.
 2. Sledi ogled objekta, kjer se pogovorimo o vaših željah in predlagamo ideje in rešitve.
 3. Po ogledu vam pošljemo natančno ponudo. V primeru, da jo sprejmete se po dogovoru pričnejo elektro dela na vašem objektu.
 4. Smo zelo prilagodljivi, zato tudi sodelujemo pri prilagoditvi urnika del, ki je primeren za obe strani (npr. stanovanjski objekt).
 5. Pridemo na delo! Elektroinštalacije v večini primerov zahtevajo rušilna dela, ki trajajo od 1 do nekaj dni (odvisno od obsega dela). Pred pričetkom rušilnih del tudi vse zaščitimo. Potrudimo se po najboljših močeh, da elektroinštalacije opravimo v dogovorjenem roku in natančno po vaših željah. Po opravljenem delu za seboj vse očistimo in gradbeni material odpeljemo na deponijo.
Kaj moram storiti preden vas kontaktiram za elektroinštalacije?

Najboljši način, da se pripravite na ogled je, da že imate predstavo, kaj si želite. S tem bomo delo opravili po hitrem postopku in se izognili nesporazumom. Če imate načrt ga pripravite preden vas obišče naš električar. Brez skrbi, naši mojstri vam bodo svetovali in našli rešitve za vašo situacijo. Kontaktirajte nas za ogled.

Kaj je pametna hiša oziroma pametne inštalacije?

Pametna oziroma inteligentna hiša je zanesljivo hiša prihodnosti, izraz pa pomeni objekt v kateri so nameščene pametne inštalacije. Gre za sistem v katerega so povezani različni elementi, ki v vaši hiši poskrbijo za varnost, udobje in varčevanje. Upravljate pa jih lahko z enim samim pripomočkom. Inteligentne inštalacije na primer lahko poskrbijo za ogrevanje stanovanj glede na zunanjo temperaturo, prilagodijo spuščanje senčil na oknih, zapiranje oken, glede na jakost svetlobe za prižiganje luči, poskrbijo za zalivanje vrta, zaznajo požar, uhajanje vode ali plina in vas o tem obvestijo, zaznajo vlom in še veliko več.

Če razmišljate o tem, da bi v vaš dom namestili pametne inštalacije nas kontaktiratje in z veseljem vam bomo pomagali.

Kaj je pomembno pri vgradnji elektroinštalacije?

Elektroinstalacije morajo biti izvedene v skladu z veljavnimi predpisi iz projekta elektroinstalacij. Pozorni moramo biti na to, da so nizkonapetostne doze vsaj 5 cm oddaljene od visokonapetostnih doz (220V). V istem tokokrogu ne moreta biti povezana dva napetostna nivoja, razen v primeru, da je med njima nameščena pregradna stena. Električne instalacije nameščamo v gibljive cevi, da so kasneje zamenljive. Vsi električni izvodi morajo vsebovati zaščitni vodnik, ki predstavlja tretjo žilo v trožilnem električnem vodu.

 • Prvo fazo predstavljajo grobe inštalacije, ki se izvedejo med strojnimi inštalacijami. Kabli se polagajo v tla, stene, stropov. V določenih primerih se morajo kabli vleči v posebej namenjene cevi za polaganje cevi v beton, v vnetljive stropov, zemljo ipd. V tej fazi se pripravi vse kar je potrebno za montažo luči, stikal, stikalnih blokov ipd.

 • Druga faza zajema montažo stikal, vtičnic, vezavo stikalnih blokov in seveda tudi razsvetljave. Stikala so lahko nado metne ali podometne izvedbe, prav tako stikalni bloki. V praksi se imenuje druga faza tudi finomontaža, ki se izvede na koncu pleskarskih del.

Elektro inštalacije morajo biti izvedene tako, da se zagotovi varnost uporabnikov, naprav in seveda tudi same inštalacije

Kaj se zgodi z odpadnim materialom po zakljčenih delih?

Na kratko, za seboj vse pospravimo in očistimo. Celoten čas izvajanja elektroinštalacij bomo pazili na vaš dom ali poslovni objekt in zaščitili celotno območje dela, da se preprečijo poškodbe.

DRUGI O NAS

Najlepša nagrada za naše dobro opravljeno delo je, ko nas stranke pohvalijo in nam priznajo, da so izredno zadovoljne z našim delom.

Zelo sem zadovoljen z g. Aleksandrom, saj je vsa dela v stanovanju opravil hitro in profesionalno. Priporočam!

Duško P.

S storitvijo sem zelo zadovoljen, saj je opravljena strokovno s poenostavljenimi rešitvami in pošteno ceno. Končno nekdo, ki ve kaj dela in povrh vsega ni “zlatar”.

Marko R.

Gospod je bil zelo natančen natančen in profesionalen pri svojem delu. Zelo sem zadovoljen in priporočam naprej.

Sašo J.

Opravljena dela so bila narejena tako kot smo se dogovorili. Priporočam tudi zaradi korektnega odnosa, zanesljivosti in proaktivnosti pri iskanju rešitev.

Katarina S.

Inteligenten pristop, odlično svetovanje, vrhunski materiali, posluh za želje stranke to je pravi izvajalec. Priporočam!

Peter K.

Dela so bila opravljena profesionalno in ni manjkalo predlogov za izboljšanje elektroinštalacij. Narejeno kvalitetno z uporabo sodobnih materialov.

Goran L.

S storitvami podjetja Gaja Elektro smo zelo zadovoljni. Montaža gospodinjskih aparatov je bila opravljena hitro in ugodno. Priporočamo vsem.

Jaka G.

Proporočam! Hitra inštalacija elektro napeljav v hiši. Veliko dobrih predlogov in fleksibilnosti iz njihove strani.

David M.

Odlično opravljeno delo, ogromno predlogov pred izdelavo, moderni dizajni, natančnost, poštenost in korekten odnos. Svetujem vsakomur.

Mitja K.

Tukaj smo, da vam pomagamo realizirati vaš projekt.

Imate vprašanja ali pa potrebujete svetovanje? Z veseljem vam bomo pomagali realizirati vaš projekt! 🙂

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE 040 607 460